SURI MEAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1226 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suri Meal. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 18:21 Prima eten!!
3 feb 2023 om 20:56 Heerlijke roti en lekkere soep! We hebben genoten
30 jan 2023 om 14:22 Een Hollandse Pannenkoek, en de rest ook niet echt Surinaams te noemen. Kortom geen aanrader
25 jan 2023 om 22:06 Bami was lekker, maar bij Moksi Meti verwacht je een stuk kip, plakken Fa Chong en Chasiu. Dit was niet het geval. Niet voor herhaling vatbaar, helaas.
20 jan 2023 om 20:27 twee uren moeten wachten op het eten was ook geen echte roti geen eieren en saus nee wij zullen hier niet meer bestellen
29 dec 2022 om 20:04 Tegenvaller, kleine porties, heel prijzig. Droge, flauwe kip, saaie groente, alleen de sauzen en roti rol waren smaakvol. Jammer!
22 dec 2022 om 9:48 Voor de derde keer ontzettend lang wachten (anderhalf uur!) en koud eten bezorgd.... op een woensdag besteld dus geen weekend drukte. Wij zijn er voor nu ff klaar mee voor zoveel geld! Jammer, want het eten is echt goed...
18 dec 2022 om 19:02 Ondanks het best lang wachten was! Was dit de lekkerste Surinaamse maaltijd die ik ooit in Purmerend gegeten had
7 dec 2022 om 21:08 Broodjes zijn top! Roti smaakt ook goed. Wel kleine portie. Bezorging duurde erg lang, werd wel gebeld toen de bezorger onderweg was.
2 dec 2022 om 18:49 Bara heerlijk en warm, broodjes klein en weinig peper en zuur. Saoto soep speciaal is een grote bak, lekker maar kan smaakvoller.
30 nov 2022 om 22:19 Heerlijke broodjes en makkelijk te vinden
18 nov 2022 om 18:55 Altijd verzorgde heerlijke maaltijden bezorgd. Heel goede representatie van de Surinaamse keuken!!